dijous, 3 de maig del 2012

Targeta QSL-e d'IRRS Milano / The Overcomer Ministry, EUA


Es tracta d'una targeta QSL-e rebuda després de fer arribar un informe de recepció d'una de les emissions en anglés de l'emissora al correu brotherstair@overcomerministry.org. L' informe va ser verificat en menys de 24 hores. La pàgina web d'aquesta emissora religiosa és http://www.overcomerministry.org/index.php.
El senyor de la fotografia és Ralph Stair Gordon (1933), predicador d'aquesta ràdio americana i ministre metodista en els seus orígens. Segons la Viquipèdia en la versió anglesa, el Brother Stair dirigeix aquesta organització conservadora cristiana pentecostal que treballa per l'autosuficiència i la senzillesa, cultiva els seus propis aliments i confecciona la seua pròpia roba. Membres de la comunitat viuen en cases fetes a mà, fan àpats comunals. Es visten de forma conservadora. Les dones usen faldes llargues i els hòmens han d'usar pantalons llargs i camises amb coll. Generalment, el treball està separat d'acord amb la divisió de gèneres tradicionals: els hòmens treballen en la granja i les dones en les tasques domèstiques.
Amb els anys, Stair s'ha vist involucrat en una sèrie de controvèrsies i problemes amb la justícia de tot tipus, alguns prou greus per cert, que no relatarem ací perquè traspassen els límits de l'interés d'un bloc diexista, però que estan a disposició de qui necessite més informació en la Viquipèdia en versió anglesa. Malgrat tot, haurem d'agrair a l'home que ens contestara en menys de 24 hores.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Missatge de Ràdio Romania Internacional

  Queridos amigos oyentes, Desde Radio Rumanía Internacional, os deseamos ¡Buena Semana Santa y Feliz Pascua deResurrección! Un caluroso s...

Entrades més visitades en l'últim mes