dimarts, 27 d’agost de 2013

Correu electrònic de Ràdio Damasc (Síria)


En els últims temps, Pere Justo no havia pogut sintonitzar Ràdio Damasc. De fet, el meu últim informe de recepció enviat a l'emissora és de fa un any, en agost de 2012. He llegit en algun lloc, fins i tot, que havien cessat les seues emissions. Després d'interessar-me per la sort de l'emissora i per la situació en particular de la sra. Amelia Puga, que sempre ha sigut el nostre contacte en Ràdio Damasc, aquesta m'envie l'emotiu missatge que reproduïsc tot seguit. Li he contestat enviant-li una abraçada de part de tota la comunitat diexista, desitjant-li el millor per a ella i els seus. Estic convençut que tots vostés comparteixen la meua idea i el meu desig. El seu correu deia així:

Estimat amic, com estàs?
Em fa molt de gust saludar-te de nou, i sí, em recorde dels nostres amics oients. Ràdio Damasc no ha cessat les seues emissions. Continuem transmetent en 24,8 metres en la freqüència de 12.085 khz i 31,2 metres en la freqüència de 9330 kHz a les 22:00 hores (UTC). Em fa molta pena que els nostres oients tinguen dificultat per a captar les nostres emissions. Sense les cartes dels nostres oients ens sentim trists i afligits. Tant de bo que molt prompte tot es resolga i puguem estar en contacte continu amb els nostres amics i oients.

Una abraçada de tot l'equip de Ràdio Damasc.
Atte. Amelia Puga

P.D.: és la segona vegada que et conteste; quan li done a enviar, se'm va la llum. Un abraçada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sintonització de Radio Bata (Guinea Equatorial)

pere justo sto · DADES DE LA RECEPCIÓ Emissora: Radio Bata (Guinea Equatorial) Freqüència: 5005 kHz Data i hora : 16.03...

Entrades més visitades en l'últim mes