dimarts, 27 d’agost del 2013

Targeta QSL de La Veu de Rússia





Ja he dit en alguna ocasió que, com que La Veu de Rússia, ha decidit que algunes de les seues emissions en castellà s'han de fer en DRM, molts oients no podem sintonitzar-los en l'horari que ens era propici. I hem d'escoltar l'emissora en altres llengües, com ara en francés. Per cert, per què el canvi? Per a què? A qui satisfà? A qui complau? Que es pretén amb aquesta mesura? Rep ara La Veu de Rússia en castellà més informes que abans? Ho dubte moltíssim i ells extrauran les seues conclusions, encara que si es confirmen alguns rumors que circulen per Internet, d'ací a poc ni en castellà ni en cap llengua.
Doncs bé. L'informe de recepció anava dirigit al correu que apareix en la targeta QSL i ha tardat un mes aproximadament a arribar. La bonica targeta, com sempre, representa la catedral del Crist Salvador, temple de l' església ortodoxa russa situat a la ciutat de Moscou. Es tracta, a més, de l'església ortodoxa més alta del món. Està prop del Kremlin i a la vora del riu Moskvà, com es veu perfectament en la foto. Segons pareix, el 1931, el temple va ser destruït fins als fonaments amb explosius, per a donar lloc a la construcció del Palau dels Soviets i reconstruït en la dècada dels noranta. Gràcies a La Veu de Rússia per la targeta QSL. Realment és bonica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Missatge de Ràdio Romania Internacional

  Queridos amigos oyentes, Desde Radio Rumanía Internacional, os deseamos ¡Buena Semana Santa y Feliz Pascua deResurrección! Un caluroso s...

Entrades més visitades en l'últim mes