dimarts, 3 de setembre del 2013

Targeta QSL de Deutsche Welle (Alemanya)


Pere Justo ha rebut una altra targeta QSL de Deutsche Welle (La Veu d'Alemanya) corresponent ara a una sintonització en anglés, en els 11800 kHz, entre altres freqüències. Els vaig sintonitzar des de València (Espanya) i per això la sintonització era mediocre. Entre Kigali (Rwanda) i València hi ha uns 5560 kms, aproximadament. Estranyament en l'emissora alemanya, ha tardat molt a arribar, concretament 114 dies, després d'enviar un informe de recepció al seu correu info@dw-world.de.
Allò novedós en aquesta ocasió no és la targeta QSL (que és la mateixa que la de l'entrada d'aquest blog de 14 de novembre de 2012) sinó els adhesius que acompanyaven la carta, dedicats com es veu a la commemoració del 60é aniversari de La Veu d'Alemanya. I és que, com s'assegura en la seua pagina web (http://www.dw.de/actualidad/60-aniversario-dw/s-100273), Deutsche Welle nforma sobre els esdeveniments que succeeixen a Alemanya i en el món de forma objectiva i pròxima a les persones, en 30 idiomes des del 3 de maig de 1953. Felicitats! Per molts anys!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sintonització de Radio Martí (EUA)

DADES DE LA RECEPCIÓ   Emissora:   Radio Martí Llengua de l'emissió:   castellà Freqüència: 11930 kHz Data:  17. 02.2024 Lloc de l'e...

Entrades més visitades en l'últim mes