divendres, 6 de setembre de 2013

Ja ha eixit un nou número del Butlletí del Club S500!


Els editors de la revista electrònica em fan arribar aquest correu que reproduïsc:
"Puntual a la cita semestral acaba de publicar-se el número 25 del butlletí diexista Club S500. Un butlletí replet de notícies i informacions en les seues 60 pàgines, amb més de 200 imatges i en el qual han participat prop de 30 col·laboradors de tot el món.Grans articles de temàtica diexista i radioescolta en general, en format PDF. És gratuït i té un pes aproximat d'11 MBytes.Intentant no estendre'ns massa, vos podríem avançar uns quants continguts. No deixeu de llegir el missatge per a generacions futures en l'article "La Càpsula del temps". L'últim programa "Europarade" de Ràdio Nederland, els 60 anys de la Deutsche Welle, "La ràdio antiga" com a llibre recomanat, les QSL de Ràdio Damasc, l'"adéu ona mitjana" de Ràdio Vitòria a Espanya, la transmissió especial de Ràdio Praga pel seu 90é aniversari, Juan Franco Crespo amb "Ràdio i filatèlia" (aquesta vegada Praga i Budapest), el blog Qué onda Taiwan! De RTI, un fascicle especial del "Suècia calling DX-ers" datat en 1974, les escoltes de Javier Company (des de Barcelona) i Javier Robledillo (des d'Elx), ambdós d'Espanya.Però açò només és el principi. T'imagines poder escoltar el planeta Júpiter en el teu receptor?, conéixer l'ona curta en DRM?, visitar els webs d'algunes emissores internacionals?, la ressenya d'Hugo Longhi a Espanya?, el comiat d'Isabel Ramis en RTI?, etc.I encara que no ho puga paréixer, ens quedem curts ja que no falten les seccions habituals d'escoltes, "Radionotícies", "Tauler d'anuncis", "Última Hora", "Les cites de la ràdio", "Cartes a la redacció", i el comentari invitat, aquesta vegada a càrrec de Rafael Prats Rivelles (periodista en actiu de diversos mitjans impresos), i moltíssimes coses més [...][…] El butlletí del Club S500 es una publicació longeva que complix més de 10 anys i 25 números editats fins al moment. Per a descarregar aquest últim butlletí, així com els anteriors, visiteu el web www.clubs500.es. Ja sabeu que esperem les vostres col·laboracions i/o aportacions. Tan sols volem desitjar-vos que totes aquestes pàgines animen els diexistas a continuar amb la nostra afició i inciten les radioemissores a seguir oferint els seus programes informatius a través de l'ona curta.Una salutació diexista per a tots.Emilio Sahuquillo, Julio Martínez, València (Espanya) Editors"
Sense dubte, val la pena descarregar-se gratuïtament el nou número del Butlletí del Club S500. Els ho recomane. Hi ha hores de gaudi, i no exagere, per als aficionats a les ones curtes i a la ràdio en general. I, a més, citen i reprodueixen algun article del Blog de Pere Justo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sintonització de Radio Bata (Guinea Equatorial)

pere justo sto · DADES DE LA RECEPCIÓ Emissora: Radio Bata (Guinea Equatorial) Freqüència: 5005 kHz Data i hora : 16.03...

Entrades més visitades en l'últim mes