dimarts, 17 de setembre del 2013

Targeta QSL de Ràdio Zurnal (República txeca)



Ràdio Praga em verifica amb aquesta bonica targeta postal un informe de recepció de les emissions de Ràdio Zurnal, estació del servei públic de la ràdio txeca, que emet en ona llarga en els 270 kHz, presumptament des de Brno, a uns 1712 kms, de Serra (València), lloc de la recepció. L'informe va ser enviat per correu-e a cr@radio.cz i ha tardat 17 dies a arribar.
La pàgina web de Ràdio Zurnal és http://www.rozhlas.cz/english/portal/, de la qual he extret aquesta informació al respecte del seu ideari: “La nostra missió és servir al públic, oferir informació de qualitat, educació, cultura i entreteniment i contribuir a la defensa i al desenvolupament dels valors fonamentals d'una societat democràtica”.
La targeta QSL, en blanc i negre, com en altres ocasions presenta un L-410 Turbolet, un dels aeroplans txecoslovacs que, segons sembla, va ser molt popular a Àfrica i a Amèrica del Sud.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sintonització de Radio Martí (EUA)

DADES DE LA RECEPCIÓ   Emissora:   Radio Martí Llengua de l'emissió:   castellà Freqüència: 11930 kHz Data:  17. 02.2024 Lloc de l'e...

Entrades més visitades en l'últim mes