dimarts, 10 de setembre del 2013

Targeta QSL electrònica de Ràdio Damasc!


Hi ha targetes QSL, encara que siguen electròniques, que són més valorades que unes altres i, sense dubte, aquesta de Ràdio Damasc és molt estimada per mi, per motius evidents que no fa falta concretar. Me l'envia la Sra. Amelia Puga que, a més, inclou els següents emotius correus, que reproduïsc:

Benvolgut amic, com estàs? Estic intentant enviar-te dues QSL electròniques pels teus informes de recepció que no he pogut contestar en el seu moment. Espere que et trobes gaudint de bona salut en companyia dels teus éssers volguts. Tot l'equip de Ràdio Damasc agraïm la teua fidelitat, paciència i afecte. Gràcies i fins prompte. Només puga t'enviarem les QSL promeses per correu postal. Un abraçada i feliç dia.

I el segon correu diu així:

Estimat Pere: espere que comprengues per la situació difícil que estem passant. No és oblit, els nostres amics i oients són el mes important per a nosaltres. Una abraçada i fins prompte.

Amelia Puga

Moltes gràcies a Amelia i a l'equip de Ràdio Damasc en espanyol per l'esforç en aquests moments tan durs per a l'emissora i per a tota la societat siriana. Valorem l'esforç d'intentar mantindre el contacte amb els oients. Això és el que distingeix les grans emissores de les altres. Els enviem, en la distància, una forta abraçada i els encoratgem a continuar mantenint el contacte amb els oients en la mesura que siga possible. Gràcies!, encara que em quede curt amb aquesta expressió.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Missatge de Ràdio Romania Internacional

  Queridos amigos oyentes, Desde Radio Rumanía Internacional, os deseamos ¡Buena Semana Santa y Feliz Pascua deResurrección! Un caluroso s...

Entrades més visitades en l'últim mes