divendres, 26 de setembre del 2014

Targeta QSL de Ràdio Internacional de Xina

 De la sèrie de targetes QSL de Ràdio Internacional de Xina dedicades als 56 grups ètnics reconeguts oficialment per la República Popular de Xina, l'emissora me n'envia ara tres, de les quals reproduïsc ací la que correspon a l'ètnia She. Dels seus costums em crida l'atenció l'alt valor que concedeixen a la cançó i el fet que, sovint, les seues celebracions inclouen concursos de cant. A més, com en la foto, la majoria de les xiques porten una bobina al cabell, lligada amb una corda de llana roja, que els dóna eixe aspecte peculiar que veuen en la foto.
La verificació dels últims informes per part de CRI ha tardat, en aquesta ocasió 13 setmanes. El correu-e és el de sempre: spa@cri.com.cn. La millor sintonització d'aquella nit era la de freqüència de 7210 kHz, des de Beijing mateix, segons les meues informacions. Entre aquesta ciutat i Serra (València), lloc de la recepció hi ha uns 9100 kms. Gràcies, com sempre, a l'emissora per ser tan bons verificadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Missatge de Ràdio Romania Internacional

  Queridos amigos oyentes, Desde Radio Rumanía Internacional, os deseamos ¡Buena Semana Santa y Feliz Pascua deResurrección! Un caluroso s...

Entrades més visitades en l'últim mes