dijous, 1 d’octubre del 2015

Targeta QSL de World Harvest Radio International (Estats Units)


 
Pere Justo portava set anys intentant aconseguir una targeta QSL de l’emissora religiosa nord-americana World Harvest Radio International (WHRI) i per fi l’he rebuda en aquest mes de setembre. Ho havia intentat de totes les maneres posibles: per carta (a l’adreça que figura en la targeta), per correu-e (a whr@lesea.com) i per la secció de contacte de la seua pàgina web (http://lesea.com/whr/). Sincerament, no sé per què en aquesta ocasió sí que me l’envien. Deuen haver pensat que volien llevar-se de damunt un pesat…! La qüestió és que ací està i la compartisc amb tots vostés.
World Harvest Ràdio és una estació d'ona curta que emet programació religiosa, notícies isica cristiana des dels Estats Units, amb seu a South Bend, a l’estat d’Indiana. La programació és majoritàriament en anglés, com en el dia del meu informe de recepció que ha sigut ara verificat. Asseguren en la seua pàgina web que l'ona curta és una de les eines més poderoses per proclamar el missatge de l'evangeli als gairebé set mil milions de persones del món. Diuen també que sis transmissors de l’estació (des de Cypress Creek, Carolina del Sud) asseguren que la programació de l’evangeli arribe a tots els continents principals. Només els falta atendre un poquet millor els seus oients i ser una mica més generosos en la verificació dels informes. Gràcies! Per fi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Missatge de Ràdio Romania Internacional

  Queridos amigos oyentes, Desde Radio Rumanía Internacional, os deseamos ¡Buena Semana Santa y Feliz Pascua deResurrección! Un caluroso s...

Entrades més visitades en l'últim mes