dimarts, 22 de novembre del 2011

Targeta de felicitació de Ràdio Havana de Cuba








Primerenca targeta de felicitació de l'Any Nou, de Ràdio Havana de Cuba, firmada per la Sra. Rosario Lafita, Cap del Departament de Correspondència Internacional de l'emissora. Moltes gràcies per la seua gentilesa. Representa un detall de "La ballarina dormida" d'Ever Fonseca, pintor, gravador, escultor i dibuixant cubà amb uns versos del poeta xilé Pablo Neruda: "Deixen-me sols amb el dia. Demane permís per a nàixer", del seu poemari Estravagario. La targeta venia acompanyada d'un petit calendari de butxaca de l'any 2012, amb la imatge, en una de les cares, d'Armando Hart Dávalos, en el 50é aniversari de la Campanya d'Alfabetització a Cuba, començada poc després del triomf de la Revolució, quan Hart Dávalos va ser designat com a ministre d'Educació, càrrec que va ocupar fins al 1965. Asseguren que va ser la campanya d'alfabetització més vasta i eficaç duta a terme a Amèrica Llatina.

2 comentaris:

  1. Hello, good morning!
    I wanted to thank you for these wonderful photographs you have hung graphs on its website.
    And I wanted to ask how I can get some postcards of the countries that I like.
    thank you very much and I hope your answer.

    ResponElimina
  2. Amic anònim: lamente no poder contestarte en anglés. Les postals que penge en el bloc són realment targetes QSL que les emissores de ràdio d'ona curta envien als seus oients en contrapartida als seus informes de recepció, que l'oient els fa arribar i on s'inclouen dades sobre la qualitat de la recepció, entre altres coses. Si vol iniciar-se en aquesta afició, li recomane que llija aquest article del meu bloc: http://elblocdeperejusto.blogspot.com/2011/05/ona-curta-per-principiants.html#comment-form, utilitzant qualsevol traductor en línia. Salutacions. Pere Justo.

    ResponElimina

Sintonització de Radio Martí (EUA)

DADES DE LA RECEPCIÓ   Emissora:   Radio Martí Llengua de l'emissió:   castellà Freqüència: 11930 kHz Data:  17. 02.2024 Lloc de l'e...

Entrades més visitades en l'últim mes